The Chainsmokers i Bebe Rexha u novom spotu sa neočekivanim obrtom!

The Chainsmokers i Bebe Rexha u novom spotu sa neočekivanim obrtom!

Vodeće muzičke zvezde današnjice koje stižu na ovogodišnji EXIT, The Chainsmokers, ne prestaju da iznenađuju fanove novim hitovima! Nakon nedavne saradnje sa Ty Dolla $ign i bülow, na red je došla nova kolaboracija pod imenom “Call You Mine”, a ovog puta talentovanom dvojcu društvo u studiju pravila je zvezda sve prisutnija na top listama širom sveta, Bebe Rexha!

Neumorni tandem, koji čine Alex Pall i Drew Taggart, udružili su snage sa jednom od trenutno najpopularnijih američkih pevačica na njihovom novom singlu “Call You Mine”, koji je vrlo brzo dobio i video spot. Priča kreće od samog kraja, prikazujući Bebe Rexhu kako vozi ulicama Los Anđelesa sa beživotnim telima DJ dvojca na zadnjem sedištu i policijskim kolima za petama. Šta je sve prethodilo tom ishodu i da li je Bebe Rexha navodno počinila zločin, saznaje se postepeno, kako spot odmiče dalje i vraća se na sam početak celog uzbudljivog događaja!

The Chainsmokers ft. Bebe Rexha – Call You Mine:

Ova numera naći će se na novom albumu Chainsmokersa koji je najavljen za ovu godinu pod nazivom „World War Joy“, a udruživši se sa Bebe Rexhom, popularni duo napravio je novi izlet u zarazni pop zvuk. Bebe Rexha publici je najpoznatija po numerama „Say My Name“ koju je snimila zajedno sa Davidom Guettom, i „In The Name of Love“, koji je uradila u saradnji sa Martinom Garrixom.

Trenutno možda i najpopularnije svetske zvezde nove generacije, The Chainsmokers, koji iza sebe već imaju 24 nagrade uz čak 76 nominacija, od čega jednu Grammy, tri MTV i čak sedam Billboard nagrada, nastupiće na Petrovaradinskoj tvrđavi u petak, 5. jula!

Aktuelna cena jednodnevnih ulaznica najkasnije do 14. juna!

Nakon što je i pored dosad najvećeg kontigenta, popularna EXIT akcija “Kupi 4, zgrabi 5” kompletno planula čak tri dana pre kraja roka, rekordna potražnja se nastavlja i za jednodnevnim ulaznicama! Promotivne cene dnevnih ulaznica trenutno iznose 2.990 dinara za četvrtak i 2.690 dinara za ostale dane Exita, a biće aktuelne najkasnije do 14. juna ili ranije, do isteka zaliha. Za pojedine dane kao što je četvrtak, očekuje se da kompletna serija po aktuelnoj ceni ode već preko vikenda zbog čega se nova cena očekuje već od ponedeljka! U prodaji su i ulaznice za sva četiri dana po redovnoj pretprodajnoj ceni od 6.990 dinara, a više  informacija o cenam i prodajnim mestima može se pronaći na exitfest.org. Na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org, dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i razne opcije za smeštaj i prevoz, a zbog rekordne popunjenosti hotela za vreme festivala, posetiocima se savetuje da rezervišu smeštaj u EXIT kampu na Štrandu, najlepšoj peščanoj plaži na Dunavu, koja osim hladovine, nudi i niz sadržaja za posetioce.

KOMENTARIŠI