Thievery Corporation večeras na Tašu

Thievery Corporation večeras na Tašu

Vrhunska svetska muzička atrakcija Thievery Corporation održaće veliki letnji koncert večeras, 26. juna na stadionu Tašmajdan u Beogradu.

Zvučni i rasplesani spektakl moćne, mnogoljudne live postave benda Thievery Corporation pratiće očekivano lepo vreme u sredu uveče u Beogradu. Ispred Thievery-ija nastupa Balkan-soul muzičar Marko Louis. Karte za parter i tribine po ceni od 2.500 dinara biće u prodaji na ulazu u stadion, pored redovne prodaje preko www.tickets.rs.

“Beograđani mogu da očekuju naš vrlo energičan nastup. Znate, ponekad ljudi misle da će Thievery biti više neko chill out iskustvo, ali kad dođu na naš nastup stvarno se iznenade, jer se krećemo kroz dosta muzičkih žanrova i energetski nivo je prilično jak. Pokrećemo ljude”, kaže Rob Garza.

Thievery Corporation su osnovali pre 25 godina u Sjedinjenim Državama producentski i autorski duo Rob Garza i Eric Hilton, koji su postali zaslužni za nastanak čitavog podžanra elektronske muzike oplemenjene upotrebom regea, daba, hip-hopa, downtempa, indijskog trip-hopa i bosanove. Što se čuje u pesmama “The Richest Man In Babylon”, “Sweet Tides”, “Lebanese Blonde”, “Until the Morning”, “Letter To the Editor”…

“Najbolji način za koji smo čuli da nas opisuju je taj da smo mi multižanrovska muzika. A posebno volimo to što uživo spajamo ljude različitih kultura i dobi”, ističe Garza.

KOMENTARIŠI