TOPLJENJE: Danas moguča kiša i susnežica u Požarevcu uz maksimalnu temperaturu od...

TOPLJENJE: Danas moguča kiša i susnežica u Požarevcu uz maksimalnu temperaturu od 4 stepena Celzijusa

Foto: Urban City

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, na severu i zapadu ujutru sa kišom. U centralnim krajevima sa mešovitim padavinama (kišom i snegom), a na jugu veći deo dana sa snegom uz povećanje visine snežnog pokrivača, saopštio je RHMZ.

U centralnim i istočnim krajevima u jutarnjim satima kiša će se ponegde lediti na tlu. U severnim i zapadnim krajevima doći će do otapanja snežnog pokrivača, a u planinskim predelima usled jakog vetra pojava vejavice i snežnih nanosa. Pre podne na severu, a tokom dana, uveče i noću i u ostalim krajevima očekuje se prestanak padavina i delimično razvedravanje. Duvaće umeren, povremeno jak, severozapadni vetar. Najniža temperatura u većini mesta biće od 0 do 4, na istoku i jugu od -8 do -4, a najviša dnevna 1 do 8 stepeni Celzijusa.

U Požarevcu će biti umereno do potpuno oblačno, ujutru i pre podne sa kišom, zatim prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Tokom dana dalje topljenje snežnog pokrivača. Najniža temperatura biće -5, najviša dnevna oko 4 stepeni Celzijusa.

KOMENTARIŠI