DOMAĆINSKA ATMOSFERA: Srpska Nova godina u Kučevu uz Olju Karleušu i vatromet

DOMAĆINSKA ATMOSFERA: Srpska Nova godina u Kučevu uz Olju Karleušu i vatromet

Da sve bude „domaćinski“ i protekne u najboljem raspoloženju, svakako su najzaslužniji organizatori

U prelepom ambijentu adaptiranog objekta Doma kulture u Kučajni, organizovan je doček Nove 2019. godine – u narodu poznatom kao Srpska, Stara, Pravoslavna. U ime lokalne samouprave Srećnu Novu prisutnima poželele su predsednica opštine Slavica Bulutić i zamenica predsednice Mica Lukić Radenković, koje su zajedno sa predsednikom SO Vladimirom Stojanovićem i pomoćnikom predsednice Dušanom H. Todorovićem, deo dočeka provele u Kučajni.

Foto: E Kučevo

U drugom delu svečanog dočeka Srpske Nove 2019. godine, na glavnom gradskom trgu u Kučevu nastupili su Olja Karleuša i Nemanja Đorđević.

Iako poprilično maglovito i prohladno, prvo sugrađanin, daroviti Nemanja Đorđević, a potom i Olja Karleuša, mlada i atraktivna pevačka zvezda, ubrzo su „zagrejali“ prisutne, i svojim nastupom potvrdili da pripadaju u sam vrh naše estrade.

Da sve bude „domaćinski“ i protekne u najboljem raspoloženju, svakako su najzaslužniji organizatori, koji su za sve prisutne obezbedili sve bez čega se doček Nove godine ne da zamisliti – od neizbežne kuvane rakije i vina do pravih gurmanskih poslastica.

Olja Karleuša

Neposredno pre ponoći, sve najbolje u Novoj godini, prisutnima i svim građanima, poželela je predsednica opštine Slavica Bulutić, koja je zajedno sa svojim najbližim saradnicima, zamenicom Micom Lukić Radenković, predsednikom SO Kučevo Vladimirom Stojanovićem, pomoćnicima Dušanom H. Todorovićem i Jasminom Ćamilović i organizatorima dočeka, predsednikom MZ Kučevo Stanislavom Miladinovićem i direktorkom Centra za kulturu Jasminom Blagojević, Novu godinu dočekala na glavnom gradskom trgu.

Tačno u ponoć, nebo nad Kučevom eksplodiralo je milionima rasprskavajućih blještavih nijansi, tako raskošnih da je svima dah zastajao od te magične lepote. Vatromet je upriličen kao treći deo programa dočeka Nove 2019. (po julijanskom kalendaru).

KOMENTARIŠI