Tragedija kod Golupca: Otišao da seče topole, pa poginuo

Tragedija kod Golupca: Otišao da seče topole, pa poginuo

Zoran L. (60) iz Maleševa kod Golupca, poginuo je u četvrtak popodne, dok je sekao topolu u ataru sela Barič. On je zadobio smrtonosne povrede kad se na njega obrušilo stablo koje je sekao. Kako su nam rekli neki meštani Bariča, za tragediju su saznali kad su videli da su kroz selo prošli policija, sanitet, a onda i vozilo pogrebnog preduzeća.

Čuli smo da je taj čovek nastradao kad je na njega pala topola, prilikom seče. On je ranije radio u hladnjači u Braničevu, a ovde je sekao topole za nekog čoveka koji pravi gajbice”, rekli su žitelji Bariča za “Novosti”. U Maleševu kažu da je Zoran rodom iz Požarevca, ali da je u njihovom selu godinama živeo, jer su ga usvojili pokojni supružnici Nenadović.

On je uzeo njihovo prezime, ali su se kasnije posvađali, pa je vratio svoje. Iznenadili smo se kad smo čuli da ga je usmrtila topola, jer se on sečom drva bavi već godinama”, pričaju meštani Maleševa. Pokojni Zoran živeo je sam. Više puta se ženio, ali nema dece. Sahranjen je u četvrtak, na groblju u Radoševcu, jer je iz tog sela jedna od njegovih bovših supruga, koja je sahranu preuzela na sebe.

KOMENTARIŠI