Po 10.000 dostupnih termina za pacijente u aprilu i maju u požarevačkoj...

Po 10.000 dostupnih termina za pacijente u aprilu i maju u požarevačkoj bolnici

Opšta bolnica Požarevac u aprilu dočekuje pacijente sa gotovo 10.000 datih termina za zakazivanje doktorima specijalistima

Bolnica potpuno spremna za predstojeći period i nakon predstavljanja početka sprovođenja strateškog projekta prekogranične saradnje Rumunije i Srbije, što će doneti značajan napredak na svim poljima kada govorimo o lečenju naših sugrađana.

Opšta bolnica Požarevac u aprilu dočekuje pacijente sa gotovo 10.000 datih termina za zakazivanje doktorima specijalistima, ali u taj broj ne ulaze i kontrolni pregledi kojih ima po potrebi kao i hitni slučajevi koji se naravno ne zakazuju. Svi doktori specijalisti su dali svoje termine blagovremeno a dati su i termini za ambulante. Termini za maj su takođe već dati tako da i u maju postoji oko 10.000 dostupnih termina, navodi se na sajtu požarevačke bolnice.

Sva dijagnostička oprema u Opštoj bolnici Požarevac je ispravna i svakodnevno se koristi tako da nema zastoja i problema u smislu dijagnostike. Štaviše Opšta bolnica Požarevac je uspešno pružila i veliki broj preventivnih pregleda i dijagnostičkih analiza kroz sprovođenje akcija koje su održavane nedeljom i koje su podrazumevale da svi zainteresovani sugrađani mogu da se pregledaju ili urade analize potpuno besplatno bez obzira na to da li imaju validno zdravstveno osiguranje.

Opšta bolnica Požarevac ima odlično definisane ciljeve razvoja i prilikom nedavne posete ministra za evropske integracije Jadranke Joksimović i ministra zdravlja Zlatibora Lončara je najavljeno šta će sve biti sprovedeno u bliskoj budućnosti, ali istovremeno radi sve na tome da redovne svakodnevne aktivnosti se sprovode u najboljem redu i pre svega na način koji najbolje služi našim sugrađanima, dodaje se u saopštenju na sajtu požarevačke bolnice.

KOMENTARIŠI