Treći Sajam visokoškolskih ustanova u Požarevcu

Treći Sajam visokoškolskih ustanova u Požarevcu

Ovogodišnji sajam okupio je 12 visokoškolskih ustanova koje će predstaviti svoju ponudu, programe i uslove studiranja učenicima i dati informacije o pitanjima koja su od značaja za njihov dalji profesionalni razvoj

U Ekonomsko-trgovinskoj školi u Požarevcu danas se održava Treći Sajam visokoškolskih ustanova. Ovogodišnji sajam okupio je 12 visokoškolskih ustanova koje će predstaviti svoju ponudu, programe i uslove studiranja učenicima i dati informacije o pitanjima koja su od značaja za njihov dalji profesionalni razvoj.

Treći Sajam visokoškolskih ustanova

U toku školske 2012/2013. godine formiran je Tim za karijerno vođenje i savetovanje u školi. Od osnivanja Tim je vredno radio na osmišljavanju i realizaciji mnogobrojnih aktivnosti iz oblasti karijernog vođenja i savetovanja, sa ciljem što većeg povezivanja obrazovno – vaspitnog sistema i privrede.

Treći Sajam visokoškolskih ustanova

U svom planu rada za 2018/2019. godinu članovi Tima za karijerno vođenje i savetovanje učenika Ekonomsko-trgovinske škole u Požarevcu, planirali su organizovanje Sajma visokoškolskih ustanova, pre svega onih ustanova koje školuju studente iz područja rada koja su zastupljena u školi (ekonomija, prvo i administracija; trgovina, ugostiteljstvo i turizam). Sajam je otvorila Sanja Novaković iz Tima za karijerno vođenje i savetovanje škole.

Treći Sajam visokoškolskih ustanova

U sklopu ovogodišnjeg Sajma, škola je otvorila prostor namenjen školskom Timu za karijerno vođenje i savetovanje “Karijerni kutak”, kao i statističkoj, novinarskoj i informatičkoj sekciji, gde će učenici i nastavnici biti u prilici da se bave svojim aktivnostima.

KOMENTARIŠI