Trg Radomira Vujovića u Požarevcu zablistao u novom sjaju

Trg Radomira Vujovića u Požarevcu zablistao u novom sjaju

Foto: Urban City / B.P. / arhiva

Druga lokacija koja je u okviru akcije CIF čisti Srbiju očišćena i ulepšana, jeste Trg Radomira Vujovića u Požarevcu.

Foto: Urban City

Predstavnici kompanije Unilever zajedno su sa poznatim glumcima Anđelkom Prpić i Zoranom Pajićem učestvovali u akciji čišćenja, а kako bi ovaj trg u Požarevcu zablistao novim sjajem, čišćenju su se priključili i sugrađani koji su dali svoj doprinos u uređenju grada.

Foto: Urban City

Na trgu su postavljene nove klupice, uklonjeni su grafiti i zasađeno je cveće, tako da ćе građani moći da u zdravijem i sređenijem okruženju stvarati nove uspomene.

Foto: Urban City

„Ponosni smo što је akcija СIF čisti Srbіju, stіglа i do Požarevca, gde ćе građani imati priliku da uživaju u lepšem i osveženijem okruženju”, izjavila je Biljana Ljubojević, marketing menadžer kompanije Unilever i dodala: „Naši proizvodi su vrlo efikаsni kod uklanjanja nečistoća, kako u domaćinstvima, tako i u primeni na površinamа іzvan kućе. Šestu godinu zaredom, kompanija Unilever sprovodi ovu akciju sa ciljem padizanja sveѕti o znаčаju redovnih higijenskih navika i očuvanju životne sredine i okruženja u kojem ljudi žive”.

Foto: Urban City

Nakon Kruševca i Požarevca, kampanja Unilever nastaviće svoju misiju ulepšavanja širom Srbije. Ono po čemu se ovogodišnja akcija “CIF čisti Srbiju” razlikuje od prethodnih godina, jeste da su u odabiru lokacija učestvovali građani koji su predlagali i glasali za mesta koja ćе biti uređena, ulepšana i spasena od dodatnog propadanja.

KOMENTARIŠI