Foto: Urban City / B.P. / arhiva

Austrijska kompanija IMMOFINANZ, vodeći investitor u oblasti komercijalnih nekretninana tržištu Centralne i Istočne Evrope, obeležava treći rođendan svog STOP SHOP ritejl parka u Požarevcu, koji je dostigao 100 odsto popunjenosti kapaciteta.

Povodom treće godine poslovanja u Požarevcu, ritejl park će nagraditi najkreativnije učesnike onlajn takmičenja vrednim poklonima, tokom rođendanske nedelje – od 19. do 23. aprila.

U skladu sa trenutnom situacijom izazvanom pandemijom, STOP SHOP Požarevac obeležavasvoju godišnjicuonlajn aktivnostima. Posetioci su pozvani da učestvuju u rođendanskom Fejsbuk onlajn konkursuOživi STOP SHOP maskotu“. Oni treba da nacrtaju ili naslikaju STOP SHOP maskotu, daju joj ime i smisle kratku priču o njoj. Najkreativnijeg autora, po izboru žirija koji predvodi poznati muzičar Inspektor Blaža, STOP SHOP će obradovati vrednim poklonomvaučerom vrednim od 500 evra.

Drugo takmičenje se odvija na Instagramutrka za najbolju STOP SHOP rođendansku čestitku!Zatri najkreativnije želje biće dodeljeni posebni poklon kuponi u iznosu od 5000 dinara. Ovo su odlični razlozi da upotpunite rođendansku atmosferu u Požarevcu, gde će biti i odličnih popusta na artikle iz široke ponude brendova.

Sprovodeći sve bezbednosne mere, STOP SHOP ostaje sigurno mesto za kupovinu, a to je i zvanično potvrdio Centar za bezbednu kupovinu (SSC), nezavisna kompanija iz Švedske, koja procenjuje sigurnost šoping centara i ritejl parkova širom sveta. Nedavno dobijeni sertifikat o usaglašenosti sa COVID-19 sigurnosnim merama potvrđuje da STOP SHOP ritejl parkovi u Srbiji posluju u skladu sa internacionalnim bezbednosnim standardima. IMMOFINANZ u Srbiji takođe s ponosom može da istakne da se posećenost STOP SHOP-ova brzo vratila na nivo pre krize.

STOP SHOP ritejl parkovi u Srbiji, sa atraktivnim miksom zakupaca, nastavljaju da stvaraju optimalnu atmosferu za porodice koje obraćaju pažnju na cenu i nude široku paletu proizvoda po povoljnim cenama u odnosu na kvalitet. IMMOFINANZ je u Srbiju došao 2015. godine, kada je početna investicija kompanije iznosila 60 miliona evra. Do akvizicije 14. STOP SHOP-a u Srbiji, ulaganja su porasla na približno 150 miliona evra.

KOMENTARIŠI