Tri godine ZATVORA za požarevačkog dilera DROGE

Tri godine ZATVORA za požarevačkog dilera DROGE

On je osuđen, prema navodima u presudi, jer je u septembru mesecu u njegovoj kući pronađeno 52 grama marihuane i još deset u komšijinom pomoćnom objektu

Foto: Urban City

Sudsko veće Višeg suda u Požarevcu kojim je predsedavao sudija Zoran Janković, prema optužnici koju je zastupao zamenik Višeg tužilaštva Slobodan Janković, donelo je presudu kojom se na tri godine zatvora osuđuje Nikola Blagojević iz Požarevca, zbog krivičnog dela nezakonitog posedovanja droge namenjene daljoj prodaji, piše Danas.

Na ovu presudu branioci osuđenog Blagojevića u zakonskom roku uložili su žalbu Apelacionom sudu u Kragujevcu. Međutim, Apelacioni sud je tu žalbu odbio i potvrdio presudu Višeg suda u Požarevcu, tako da je presuda kojom je Blagojević osuđen na ri godine zatvora postala pravosnažna.

On je osuđen, prema navodima u presudi, jer je u septembru mesecu u njegovoj kući pronađeno 52 grama marihuane i još deset u komšijinom pomoćnom objektu, koju nije držao za sopstvenu upotrebu, već je namenio daljoj prodaji.

Pošto je pravosnažno osuđen Blagojeviću sleduje upućivanje od nadležnog suda na izdržavanje pomenute kazne u jednoj ustanovi zatvorenog tipa koja se nalazi na teritoriji Srbije.

KOMENTARIŠI