Trideset dana pritvora za Požarevljanina, priznao pa negirao ubistvo!

Trideset dana pritvora za Požarevljanina, priznao pa negirao ubistvo!

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Nedeljku Đuroviću (28) iz Požarevca, osumnjičenom da je u nedelju rano ujutru nasmrt izbo Miloša Mileusnića (24), ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu.

Đurović je na saslušanju tužilaštvu negirao ubistvo, tvrdeći da uopšte nije bio u ulici Ulici Dimitrija Tucovića u vreme ubistva, iako je u ponedeljak na saslušaju u policiji priznao ubistvo, koje je navodno izvršio iz “ličnog nezadovoljstva”, iako ubijenog nikada pre nije video, preneli su mediji.

Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje kojim je odredio pritvor prema Đuroviću zbog opasnosti da će uticati na svedoke, da bi mogao da ponovi krivično delo i zbog uznemirenja javnosti, rekla je za Tanjug portparol suda Bojana Stanković.

Đurović se tereti za krivično delo teško ubistvo. Prema pisanju medija, on je iz imućne porodice iz Požarevca, ali godinama živi u Begradu gde su mu roditelji kupili stan.

U Ulici Dimitrija Tucovića na Zvezdari u nedelju ujutru izboden je mladić M. M. (24), student iz Čačka, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru.

KOMENTARIŠI