Trojica uhapšena zbog brutalnog zlostavljanja mladića

Trojica uhapšena zbog brutalnog zlostavljanja mladića

Foto: Urban City / B.P.

Policija je uhapsila trojicu muškaraca osumnjičene da su upali u stan jednog mladića na Zvezdari i od njega uzeli novac. Zatim su ga, kako se sumnja, dva sata brutalno mučili, zlostavljali i ubadali nožem, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Beogradska policija je u saradnji sa službenicima u Šapcu i Sremskoj Mitrovici, a po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsila Z. J. (31), M. D. (38) i M. P. (26), zbog sumnje da su upali u stan jednog mladića od njega uzeli novac, a zatim ga dva sata ga dva sata brutalno mučili, zlostavljali i ubadali nožem.

Oni su osumnjičeni za krivična dela razbojništvo i zlostavljanje i mučenje, navodi se u saopštenju MUP-a.

Sumnja se da su oni, 16. maja oko ponoći, ušli u stan 21-godišnjeg muškarca na Zvezdari i tom prilikom mu zadali više udaraca po glavi i telu, zahtevajući od njega novac, nakon čega im je on predao 40.000 dinara.

Takođe se sumnja da su Z. J, M. D. i M. P, pošto su uzeli novac, dva sata brutalno mučili i zlostavljali 21-godišnjaka, tako što su mu kablom vezali ruke i noge, polivali ga vrućom vodom po glavi i telu, isekli kosu i naneli mu više posekotina i ubodnih rana kuhinjskim nožem.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

KOMENTARIŠI