Supruga i sin već napustili porodični dom?

Protiv Ž. M. iz jednog mesta u Braničevskom okrugu, Više javno tužilaštvo u Požarevcu podiglo je optužnicu zbog sumnje da je u maju ove godine silovao svoju maloletnu ćerku A. M. (16).

Za ovo krivično delo zakonom je predviđena kazna od pet do 15 godina zatvora. Prema navodima optužnice, osumnjičeni je ćerku silovao u periodu od 10. do 12. maja, nakon što ju je pretukao i odsekao joj kosu.

U to vreme vreme oni su u kući bili sami, jer je Ž. M, tvrde Novosti, supruga napustila zbog navodnog nasilja, a sina je, kako se veruje, još ranije izbacio iz kuće.

Inače, osumnjičeni je u februaru ove godine izašao pre vremena iz zatvora “Zabela”, u kojem je izdržao deset od ukupno 14 godina na koje je osuđen zbog ubistva Roberta Todorovića (31) iz Smoljinca, prenose Novosti.

Kako javljaju, pušten je pre vremena zbog dobrog vladanja i zbog toga što je oboleo od leukemije. Ukoliko bude osuđen za silovanje ćerke, na tu kaznu biće dodate četiri godine, koliko mu je preostalo pre uslovnog puštanja na slobodu.

KOMENTARIŠI