Turistička organizacija Požarevca nabavlja ukrase za 4 miliona

Turistička organizacija Požarevca nabavlja ukrase za 4 miliona

Jelka za NG 2021, Foto: B.P.

Turistička organizacija Grada Požarevca objavila je tender za novogodišnje ukrase.

Rasveta se nabavlja i ove godine, a iznos koju je Turistička organizacija Grada Požarevca spremna da izdvoji je 4 miliona dinara bez poreza. Rok za isporuku novogodišnje dekorativne rasvete je sedam dana od dana dobijanja naloga od Naručioca.

NG ukrasi 2020, Foto: B.P.

Za Novu godinu u Požarevcu bi trebalo da se poveže oko 1000 metara svetlećeg creva sa “fleš” efektom, postavi nekoliko LED poklona, zvezde padalice, kočije sa Deda Mrazom i sl.

Rok za podnošenje ponuda je 6. decembar.

Jelka za NG 2020, Foto: B.P.

Podsećamo da je Turistička organizacija Grada Požarevca zaključila 2. decembra 2020. godine ugovor sa firmom DBA Light iz Krenješevca za nabavku novogodišnje jelke i svetlećih ukrasa. Ugovor je tada bio vrednosti nešto veće od 5,4 miliona dinara bez poreza.

Montiranje i skidanje novogodišnje rasvete prošle godine obavljala je firma SZR Gorionik po ceni od 2,2 miliona dinara bez poreza, odnosno po ceni nešto većoj od 2,6 miliona dinara sa PDV-om.

Jelka NG 2019, Foto: B.P.

Novogodišnja rasveta je nabavljana i 2019. godine, takođe iznos je bio od više miliona dinara. Vrednost svih svetlećih motiva sa dodatnim reflektorima i kablovima iznosio je te godine nešto više od 4,78 miliona dinara sa porezom, a ugovor je zaključen isto sa firmom DBA light.

U ove iznose nije uračunata montaža i demonaža ukrasa.

Ako ovogodišnja javna nabavka bude uspešna i to po približno maskimalnoj ceni, ukupan iznos koji je Grad Požarevac izdvojio za ove namene za tri Nove godine iznosi približno 13,2 miliona dinara bez PDV-a, odnosno skoro 15,9 miliona dinara sa PDV-om.

POVEZANE VESTI:

Požarevac ponovo dobio dostojnu jelku – Trg oslobođenja 2013-2020 (foto)

KOMENTARIŠI