Tvrdi da je stigao iz budućnosti i da je ovaj snimak nastao...

Tvrdi da je stigao iz budućnosti i da je ovaj snimak nastao 2120.

Iako je ovo prvi put da neki vremenski put dokumentuje video zapis, njegov snimak nije dobro prošao kod gledaoca. Oni su ostavljali mahom negativne komentare ispod klipa

Čovek koji sebe naziva vremenskim putnikom tvrdi da je snimio video-snimak iz Las Vegasa u 2120. godini na kome možemo da vidimo spektakularne automobile i razarujući uticaj globalnog zagrevanja.

U bizarnom video-snimku objavljenom na Jutjub kanalu Apex Tv, čovek pod imenom Noa koji kaže da putuje kroz vreme, pokazao je neverovatne prizore za koje tvrdi da su nastali u Las Vegasu 2120. godine, piše britanski Ekspres.

Njegov video iz budućnosti otkriva leteće automobile i prikazuje posledice globalnog zagrevanja, a Noa ga je pokazao na svom mobilnom telefonu dok je njegovo lice zatamnjeno.

“Crveni oblaci su globalno zagrevanje. Možete ih videti svuda”, priča Noa u videu i dodaje: “Sećam se da je bilo užasno vruće.” 

“Siguran sam da rade na tome u budućnosti”, ipak je “ohrabrio” zabrinute.

Iako je ovo prvi put da neki vremenski put dokumentuje video zapis, njegov snimak nije dobro prošao kod gledaoca. Oni su ostavljali mahom negativne komentare ispod klipa.

“Zašto koristi današnji mobilni telefon, a ne neki iz budućnosti? Snimak izgleda kao obična 3D animacija”, “Kakva besmislica, video je očigledno animacija”, “Ne bih rekao, to je prevara. Odlična gluma”, bili su samo neki od komentara.

KOMENTARIŠI