Inače vrednost investicije iznosi 2.168.000 dinara sa PDV-om, izvođač radova je bila firma Una brvnara iz Rume.

Foto: Urban City

Avantura park je otvorio gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović koji je ovom prilikom izjavio da je grad sistemski pristupio adaptaciji, rekonstrukciji kao i izgradnji novih sadržaja u Ergeli Ljubičevo.

.Foto: Urban City

Spasović je napomenuo da će se uskoro pristupiti radovima na izgradnji lavirinta, koji će se prostirati na 2,2 ha, koji će biti najveći na Balkanu.

Takođe počeće i radovi na završetku trim staze u dužini od 350 metara. On je još dodao da ovo gradsko rukovodstvo izvršava ono što obeća za razliku od prethodnih. Mi moramo sve naše turističke sadržaje u gradu da oplemenimo, a ovaj Avantura park je jedan od tih načina.

Roditelji mogu da dođu sa decom u prirodu i da provedu jedno kvalitetno vreme, zaključio je Spasović.

Foto: Urban City

 

Svetlana Milutinović pomoćnik gradonačelnika zadužena za urbanizam i idejni tvorac Avantura parka je rekla da ovaj park predviđen za decu do 12 godina uz prisustvo roditelja i jako je koristan za motoriku. Ima 29 različitih prepreki i 32 platforme, a za prelazak celog Avantura parka biće potrebno oko 10 minuta. Jako je važno da se poštuju propisi i da se samo deca igraju.

Milutinovićeva je još najavila završetak teretane na otvorenom koja će biti postavljena kod trim staze u toku avgusta meseca.

Foto: Urban City
Foto: Urban City

 

 

KOMENTARIŠI