U petak 9. VITAMINIJADA u Požarevcu

U petak 9. VITAMINIJADA u Požarevcu

Ovogodišnja, deveta po redu "Vitaminijada", održaće se 30.11.2018.g., sa početkom u 11.00 časova u Sportskom centru Požarevac

U predškolskoj ustanovi “Ljubica Vrebalov” Požarevac, u okviru godišnjeg Plana i programa, svakodnevno se realizuju zdravstveno-vaspitne aktivnosti. Jedna od najpopularnijih je “Vitaminijada”. To je skup igara koje afirmišu zdrave stilove života, zdravstveno-obrazovnu kulturu i pravilnu ishranu od najranijeg uzrasta.

Ovogodišnja, deveta po redu “Vitaminijada”, održaće se 30.11.2018.g., sa početkom u 11.00 časova u Sportskom centru Požarevac.

Ovogodišnju “Vitaminijadu” čini pet igara: “Kviz pitanja”, “Ko će pre?”, “Ko će više?”, “Pecanje”, “Voćna salata” i bonus igrica “Slagalica”.
Učestvovaće 11 takmičarskih ekipa koju čine deca predškolskog uzrasta.
Ekipe su iz vrtića: “Bambi” – zelena jabuka, “Pčelica” – limun, “Danica R.” – grožđe, “Leptirić” – šargarepa, “Bubamara” – zelena paprika, “Neven” – pomorandža, “Duško R.” – lubenica, “Sunašce” – banana, “Poletarac” i “Lane” – šljiva, “Majski cvet” – trešnja i seoske grupe na PPP-u kao jedanaesta ekipa – jagode.

Za najlepše uživanje u ovim igricama, pobrinuće se žiri, gosti i najverniji navijači, a to su drugari iz svih vrtića i đaci prvaci iz osnovnih škola.

KOMENTARIŠI