Foto: Urban City / I.P.

Danas, 12. aprila, gradonačelnik Grada Požarevca Saša Pavlović i predstavnici banke Poštanske štedionice, uručili su poklon paketiće korisnicima usluga Centra za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju, korisnicima usluge „Lični pratilac“, i učenicima sa posebnim potrebama u OŠ “Dositej Obradović” i “Sveti Sava”.

Ukupno je podeljeno 100 paketića.

Gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović i Tomica Milosavljevic vratili su se u školske klupe, ali ovog puta iz najhumanijih razloga, kako bi zajedno sa prijateljima iz Poštanske štedionice dodelili paketiće onima koji su se posebno obradovali i u to ime priredili malu predstavu na otvorenom.
U OŠ “Dositej Obradović” izvedena je predstava sa nekoliko tačaka od strane učenika, dece ometene u razvoju.
Izvedene su tačke u kojoj je na klarinetu odsvirana numera ,,Ružo moja”, zatim nekoliko recitacija kao i igara.

Gradonačelnik Grada Požarevca Saša Pavlović se ovom prilikom zahvalio direktorima Poštanske štedionice Bojanu Kekiću i Marku Pavloviću na donaciji i nastavku saradnje lokalne samouprave i ove banke.

Foto: Urban City / I.P.

Regionalni direktor Poštanske štedionice Marko Pavlović je rekao da mu je drago što su danas obišli ove ustanove i družili se sa mališanima.

Tatjana Rajić direktorka Centra za socijalni rad zahvalila se na današnjoj donaciji lokalnoj samoupravi i Poštanskoj štedionici.

KOMENTARIŠI