U Sportskom centru Požarevac otvorena boks sala

U Sportskom centru Požarevac otvorena boks sala

Danas, 7. aprila u Sportskom centru Požarevac otvorena je boks sala koja se nalazi u aneksu Hale sportova na prvom spratu.

Po rečima v.d. direktora Sportskog centra Tomice Stojanovića, u salu je uloženo oko milion dinara sredstvima Sportskog centra, Grada Požarevca i bokserskih klubova.Stojanović je ovom prilikom naglasio da Sportski centar ove godine obeležava 40 godina rada i da se boks sala nalazi u prostorijama koje do sada nisu bile korišćene. Boks sala je za ove namene adaptirana za potrebe bavljenja boksom i kik boksom.

Stojanović je takođe podsetio da je uz pomoć Grada vraćena revija boksa “Požarevački pobednik”. Stojanović je najavio “još iznenađenja”, kako je rekao, do obeležavanja 40 godina rada 13. oktobra ove godine.

Foto: Sportski centar Požarevac

Milan Jović, član Gradskog veća Grada Požarevca rekao je da je Grad pomogao u adaptaciji sale i da mu je drago što Sportski centar širi svoju sportsku ponudu. On je poručio da je boks jedan zahtevan sport i da se nada da će uz pomoć ove sale takmičari iz Požarevca ostvariti zapažene rezultate.

Sportski centar Požarevac poziva sve zainteresovane građane da dođu i da treniraju u novootvorenoj boks sali.

KOMENTARIŠI