Foto: Urban City / B.P.

Grejna sezona u Požarevcu završena je pre oko mesec i po dana. Toplifikacija planira obnavljanje mreže na nekoliko lokacija u Požarevcu.

Trenutno su u toku radovi u Tabačkoj čaršiji koji bi trebalo da traju oko 20 dana (što se tiče zamene toplifikacione mreže) u zavisnosti od vremenskih uslova. Pore ovih radova u Tabačkoj čaršiji biće promenjena i vodovodna i kanalizaciona mreža, a kako smo nezvanično uspeli da saznamo, po završetku svih radova planira se popločavanje, a ulica će u velikoj meri promeniti svoj tradicionalni izgled koji ima prethodnih decenija. O tome ćemo pisati narednih dana.

Foto: Urban City / B.P.

Što se tiče ostalih planova požarevačke Toplifikacije, planirana je zamena toplifikacione mreže u Lole Ribara, Šumadijskoj ulici (do ulice Vlade Gandija). Radovi na ovoj lokaciji trebalo bi da počnu po okončanju tendera.

Foto: Urban City / B.P.

Pored ovih, planirana je i kompletna rekonstrukcija toplifikacione mreže u Bosanskoj ulici do Sportskog centra, u Kosančićevoj u oba dela, u Radomira Milenića Rusa gde će cevi biti zamenjene do Braničevske ulice.

KOMENTARIŠI