Danas, 9. oktobra u 10 časova počela je 3. sednica Skupštine Grada Požarevca koju je zakazao predsednik Skupštine grada Požarevca, Predrag Mijatovic.

Usvojen je finansijski plan direktnog korisnika budžetskih sredstava za 2020. godinu, kao i Odluke o utvrđivanju prihoda koji pripadaju Požarevcu i Gradskoj opštini Kostolac.

Na današnjoj sednici usvojen je i predlog o izradi detaljne regulacije ulice „Prvomajska“ u Kostolcu.

Na trećoj sednici data je saglasnost za davanje na korišćenje montažnog objekta – garaže, kao i saglasnost za dopunu cenovnika JKP „Parking servis“ Požarevac.

“Parking servis” saopštio je da garaža zvanično počinje sa radom u subotu, 10.10.2020. godine u 6 časova i da će za vreme vikenda parkiranje u garaži biti potpuno besplatno. O tome opširnije u posebnojn vesti OVDE.

Foto: JKP “PARKING SERVIS” POŽAREVAC

U nastavku sednice usvojen je predlog rešenja o utvrđivanju cene toplotne energije za kupce priključene na sistem daljinskog grejanja u predstojećoj grejnoj sezoni, prestanak osnivačkih prava Grada Požarevca nad Domom zdravlja Požarevac, data ne saglasnost na Program poslovanja JKP „Komunalne službe“ i „Vodovod i kanalizacije“ Požarevac. Usvojeni su i predlozi rešenja o davanju saglasnosti na izmene i dopune programa poslovanja Javnog preduzeća „Ljubičevo“ i izmene i dopune programa korišćenja subvencija JP „Ljubičevo“ Požarevac,…

Podsećamo da je sednica Skupštine Grada Požarevca održana u velikoj sali Centra za kulturu zbog poštovanja mera Vlade Republike Srbije o sprečavanju širenja zarazne infekcije COVID-19.

KOMENTARIŠI