foto: Urban City

 “Jasno i glasno” osnovano je u cilju sveukupnog razvoja Grada Požarevca i okoline i afirmacije ljudskih i građanskih vrednosti, načela socijalne pravde i novih ideja, a prevashodno u oblastima: socijalne i zdravstvene zaštite, unapređenja lokalne uprave, ravnomernog razvoja i drugim oblastima od značaja za građane Grada Požarevca.

Osnivači udruženja “Jasno i glasno” su ljudi mlađe i srednje generacije, najvećim delom bez ranijeg stranačkog iskustva. Osnovna ideja Udruženja jeste okupljanje novih snaga u saradnji sa kompetentnim i iskusnim stanovnicima Požarevca i okoline, koji su udruženi i odlučni u ideji da se založe i aktivno rade na pitanjima ključnim za građane – da podnose inicijative, organizuju akcije na terenu, održavaju tribine i edukacije, itd. Udruženje nema lidera, već ravnopravne saradnike na istom cilju – oživotvorenju načela socijalne pravde, kompetentnosti i znanja u svim profesijama, profesionalnosti i efikasnosti javne uprave, pravične i kompetentne regulative.

Udruženje ima nameru da samo, kao i u saradnji sa drugim pokretima i organizacijama sličnih ciljeva i programskih načela, radi na unapređenju-načela pravde, načela socijalne pravde, vladavine prava, načela ljudskih i dečijih prava i ohrabri građane da se toj borbi aktivno priključe. Udruženje će se uključiti u rad budućeg pokreta Saše Jankovića.
Udruženje je upisano u registar udruženja u Agenciji za privredne registre.

Osnivači udruženja su:

Nevena Jacić, master fiziko –hemičar, predsednik Glavnog odbora
Marija Simić Lazarević, dipl.pravnik, zastupnik Udruženja
Jelena Mladenović, preduzetnik i kinolog, Generalni sekretar
Ivan Lazarević, dipl.pravnik, zastupnik Udruženja
Dalibor Lukić, novinar, potpredsednik Glavnog odbora
Miloš Vasiljević, tehničar drumskog saobraćaja, potpredsednik Glavnog odbora
Stevan Stanojević, Dr veterinarske medicine
Vladimir Radovanović, dipl. ekonomista
Saša Jovanović, mašinski tehničar

2 KOMENTARA

  1. Svaka čast, pametni ambiciozni i mladi.
    Dajem vam punu podršku. Tu sam i da pripomognem, ako zatreba.
    Srećno! !!!

KOMENTARIŠI