Uhapšeni zbog sumnje da su ukrali skoro tri tone nafte iz cisterne

Uhapšeni zbog sumnje da su ukrali skoro tri tone nafte iz cisterne

Foto: Pixabay / ilustracija

Policija je uhapsila tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da si izvršili krivično delo pronevera u obavljanju privredne delatnosti.

P. A. (1968) je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pronevera u obavljanju privredne delatnosti, kao i V. M. (1982) i T. V. (1972) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ovo krivično delo u saizvršilaštvu.

P. A. se sumnjiči da je, danas, kao vozač cisterne u jednom privrednom društvu otuđio oko 2.850 litara naftnog derivata u vrednosti oko 570.000 dinara, koji je u vlasništvu ovog oštećenog privrednog društva, tako što je naftni derivat iz cisterne pretočio u kombi vozilo koje je prethodno dovezao osumnjičeni V. M. u krug ovog privrednog društva.

Njega je na kapiji, neometano pustio da uđe i izađe iz kruga ovog privrednog društva osumnjičeni T. V. zaposlen kao radnik obezbeđenja jedne firme koja obezbeđuje ovo privredno društvo.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

KOMENTARIŠI