Uloženo 7,6 miliona dinara u OŠ “Sveti Sava” u Požarevcu

Uloženo 7,6 miliona dinara u OŠ “Sveti Sava” u Požarevcu

Foto: Urban City

Gradonačelnik Bane Spasović sa saradnicima obišao je u utorak, 1. oktobra OŠ „Sveti Sava“, gde su zamenjene podne obloge u učionicama, ventili na radijatorima i okrečene su učionice i prostorije u školi. Vrednost ovih radova je preko 7 miliona i 600 hiljada dinara.

Foto: Urban City

Direktorka OŠ „Sveti Sava“ Margareta Sekulović zahvalila se gradonačelniku i njegovom timu na svemu što su učinili za ovu obrazovnu ustanovu kako bi ona mogla da funkcioniše u dobrim uslovima.

Foto: Urban City

Gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović je ovom prilikom rekao da je zadovoljan radom škole i što je sve sprovedeno na vreme na opštu dobrobit učenika i nastavnog osoblja.

Vidljive su promene u odnosu kada je posetio ovu školu u proteklom periodu i dodao je da su prilikom Javnih nabavki ostvarene određene uštede i da će ta sredstva biti vraćena školi, tokom rebalansa, za neke druge namene. Grad je u prethodne tri godine u OŠ „Sveti Sava“ investirao skoro 18 miliona dinara, rekao je Spasović i istakao je da je zadovoljan urađenim u ovoj obrazovnoj ustanovi.

Foto: Urban City

On je još jednom podsetio da je u prethodne tri godine za Predškolsku ustanovu, osnovne i srednje škole izdvojeno oko 1.800.000.000 dinara i dodao je da će se i naredne godine izdvojiti oko 100 miliona dinara za investicije.

 

1 KOMENTAR

  1. Deo Gradskog rukovostva sa ove predivne fotografije bi stvarno trebalo da se vrati u školske klupe.

KOMENTARIŠI