URBAN STREAM: Realizovana završna godišnja priredba

URBAN STREAM: Realizovana završna godišnja priredba

Na priredbi je takođe izražena zahvalnost svim partnerima i saradnicima na realizaciji projekata, kao što su Gradska uprava Grada Požarevca, ispred koje se publici obratio Dejan Krstić, član Gradskog veća za kulturu, informisanje i nevladine organizacije

U cilju prezentovanja rezultata rada Urban Stream-a u toku 2018. godine i proslave Međunarodnog dana volontera, 05.12.2018. od 18 sati, u Centru za kulturu Požarevac, realizovana je završna godišnja priredba.

Foto: Urban Stream

Priredba je obuhvatila igranje dve predstave. Prva je adaptacije dela: „The Hysterical History Of The Trojan War “, D.M. Larsona, u režiji Miroslave Milutinovića.

Druga predstava je adaptacija dela “Pozdravi nekog”, Vesne Ognjenović i Budimira Nešića, u režiji Dragane Kostić Milutinović.

Na priredbi su predstavljene aktivnosti i rezultati rada udruženja u sklopu projekata koje je realizovalo u 2018. Godini.

Foto: Urban Stream

Na priredbi je takođe izražena zahvalnost svim partnerima i saradnicima na realizaciji projekata, kao što su Gradska uprava Grada Požarevca, ispred koje se publici obratio Dejan Krstić, član Gradskog veća za kulturu, informisanje i nevladine organizacije.

Foto: Urban Stream

Zahvalnice su uručene i predstavnicima svih osnovnih i srednjih škola i Narodne biblioteke „Ilija M. Petrović“ iz Požarevca. Zahvalnost je izražena i Centru za kulturu Požarevac i mesnoj zajednici “Braća Vujović” Požarevac.

KOMENTARIŠI