Urlali po naselju Đura Jakšić, razbili staklo na zgradi nakon čega je...

Urlali po naselju Đura Jakšić, razbili staklo na zgradi nakon čega je mladić zadobio TEŠKE posekotine! /Foto, Video/

Noćas je pored grmljavine Požarevljane u ovom delu grada probudilo dranje nekoliko momaka koji su po svoj prilici bili u alkoholisanom stanju, kao i lomljenje stakla na ulazu zgrade u Vardarskoj 24

03.22h, Foto: Urban City

Požarevac, 07.07.2018. 03.08h – Naselje Đura Jakšić, ugao Vardarske i Čede Vasovića

Polomljeno staklo na ulazu u Vardarskoj 24

Noćas je pored grmljavine Požarevljane u ovom delu grada probudilo dranje nekoliko momaka koji su po svoj prilici bili u alkoholisanom stanju, kao i lomljenje stakla na ulazu zgrade u Vardarskoj 24.

03.09h, Foto: Urban City

Nažalost, nakon razbijanja stakla, usledilo je urlikanje od bolova, nakon čega je, kako smo uspeli da zabeležimo povređeni skinuo majicu kako bi zaustavio obilno krvarenje.

Foto: Urban City

Oni su se nakon nekoliko minuta provedenih kod zgrade u Vardarskoj između ulaza 22 i 24 sklonili preko puta kod marketa “Dendić”. Kako nam priča jedan od očevidaca sinoćnjeg divljanja koji je želeo da ostane anoniman, prethodno su staklenim flašama gađali parkirane automobile.

Urban City je posle nepuna 2 minuta pozvao interventnu jedinicu policije i Hitnu pomoć, a oni su za manje od 4 minuta sa “maricom” i 3 automobila stigli na lice mesta, kao i dežurna ekipa Hitne pomoći. Ekipa Hitne pomoći je posle nekoliko minuta uz pratnju policije odvezla povređenog mladića.

KOMENTARIŠI