Uskoro oko 3km novog asfalta, Nedinić: Hvala onima koji lažu, jer nam...

Uskoro oko 3km novog asfalta, Nedinić: Hvala onima koji lažu, jer nam pomažu da građani vide ko su lažovi

Mehanizacija Preduzeća za puteve iz Požarevca od utorka pa u sledećih pet radnih dana, vršiće asfaltiranje deonice putnog pravca Mustapić - Manastirica, ukupne dužine 2867 metara

Mehanizacija Preduzeća za puteve iz Požarevca od utorka pa u sledećih pet radnih dana, vršiće asfaltiranje deonice putnog pravca Mustapić – Manastirica, ukupne dužine 2867 metara.

Širina puta je 3 metra, a debljina asfalta 6 cm, što znači da će biti utrošeno preko 1.300 tona asfaltne mase.

Koliku važnost ovom putu i njegovom ekonomskom potencijalu pridaju opštine Kučevo i Petrovac, najbolje govori činjenica da su početnom asfaltiranju prisustvovala oba predsednika: Novica Janošević i Duško Nedinić, predsednik SO Petrovac Milanče Aćimović, članovi Opštinskog veća Kučeva Miloš Petrović i Zoran Kuzmanović, direktor Kulturnog centra Petrovca Slobodan Perić kao i predsednici mesnih zajednica Mustapić Boban Radulović i Manastirice Denis Perić.

Oba predsednika, Janošević i Nedinić, su istakla izuzetno dobru saradnju koju imaju dve opštine, važnost ovog puta i spremnost za dalje zajedničke infrastrukturne korake. Novica Janošević je još rekao : “… dok su neki lagali da ne sarađujemo sa drugim opštinama mi smo vredno razvijali zajedničke projekte. Hvala onima koji lažu, jer nam pomažu da građani vide ko su lažovi. I hvala susednim opštinama sa kojima imamo izvanredne odnose.”

KOMENTARIŠI