PODELI

Nastup je organizovan na štandu Turističke organizacije opštine Petrovac na Mlavi u hali 4 Beogradskog sajma. Cilj je bio da se najvećem tržištu turizma u zemlji prezentuju turistički potencijali petrovačke opštine.

Štand Turističke organizacije obišli su i čelni ljudi opštine : predsednik opštine Duško Nedinić, predsednik Skupštine opštine Milanče Aćimović, zamenik predsednika Skupštine opštine Dejan Živanović, pomoćnici predsednika opštine Saša Živojinović, Boris Gvozdić i Miodrag Radišić, načelnik Opštinske uprave Goran Stefanović, zamenik načelnika Jelena Milivojević, kao i jedan broj direktora javnih preduzeća i ustanova.

Brojni posetioci koji su obišli petrovački štand najviše intresovanja pokazali su za banju Ždrelo. Ove godine iskazano je i značajno interesovanje za boravak u seoskom turizmu, pre svega u Ždrelu i Bistrici. Takođe u turističkoj ponudi bili su i obilasci naših manastira Vitovnice i Gornjaka i program planinarenja Homoljskim planinama.

Posebna pažnja bila je poklonjena brojnim manifestacijama koje se organizuju na teritoriji opštine i za ovu priliku urađen je propagandni materijal koji pruža potpune informacije o ovim atraktivnim događajima.

Na sajmu je premijerno prikazan i novi propagandni film o turističkim potencijala petrovačke opštine.

KOMENTARIŠI