Drugo izvlačenje u okviru nagradne igre “Uzmi račun i pobedi 2020” biće održano u subotu u 17.55 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije.

Građani još uvek imaju vremena za slanje koverata sa po najmanje 10 računa ili slipova.

Sve koverte koje budu ubačene u poštanske sandučiće danas, do kraja radnog vremena poslovnica pošte, naći će se u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za vredne nagrade, navodi se u saopštenju Kancelarije za saradnju sa medijima.

U sutrašnjem izvlačenju biće dodeljeno 5 automobila “Fijat” 500L i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije.

Najsrećnije dobitnike izvući će reprezentativka u tekvondou i olimpijska šampionka Milica Mandić.

U ovom trenutku na adresu “Uzmi račun i pobedi 2020” stiglo je 3.750.000 koverata.

Sve koverte poslate od 15. oktobra biće u bazenu sve do kraja drugog kruga nagrade igre i sve vreme će konkurisati za nagrade.

Vlada Srbije još jednom podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti uopšte ulazak u poslovnice pošte.

Vlada apeluje na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

U nagradnoj igri, koju organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1.septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati “Uzmi račun i pobedi 2020”.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije dok je slanje koverata potpuno besplatno.

KOMENTARIŠI