Prvo izvlačenje nagrada u okviru nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”, biće održano u subotu, 03. marta 2018. godine na Prvom programu RTS-a, sa početkom u 17.30 časova.

U direktnom televizijskom prenosu vredne nagrade izvući će Jelena Janković, Dušan Borković, Nikola Miljković, Ivana Dudić, Luka Raco, Marko Ždero i Dejan Majstorović. Gosti će iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku izvući srećne dobitnike dvosobnog stana, površine 52,53m2 u naselju Braća Jerković – “Padina”, 12 automobila Fiat 500L i 20 robnih vaučera koji se mogu koristiti u prodajnim objektima “Tehnomanija d.o.o” i “DIS d.o.o.”

U emisiji će učestvovati i gosti iz privrede koji će, između ostalog, govoriti na temu sive ekonomije, borbe protiv iste i značaju ove nagradne igre i kampanje za celokupnu akciju.
Izvlačenje svih nagrada nadziraće petočlana Komisija nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”. U prvom izvlačenju moći će da učestvuju samo fiskalni računi i slipovi koji su pristigli do petka, 2. marta 2018.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu “Politika” u roku od 3 dana od dana izvlačenja, kao i na internet stranicama Vlade Republike Srbije http://www.srbija.gov.rs/ i nagradne igre www.uzmiracun.rs i Radio-televizije Srbije http://www.rts.rs/

Nagradna igra “Uzmi račun i pobedi 2018.” deo je edukativne kampanje u Godini borbe protiv sive ekonomije, čiji je cilj podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulisanje bezgotovinskih plaćanja i jačanje motivacije za poštovanje propisa. To je jedna od mera Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije.

Koverte koje ne budu izvučene u nekom od izvlačenja u prvom krugu, imaju pravo da učestvuju u izvlačenjima drugog kruga nagradne igre.

Voditelji: Kristina Radenković i Slobodan Šarenac.

KOMENTARIŠI