Važna pobeda pred revanš

Važna pobeda pred revanš

Odbojkaši Mladog radnika zabeležili su minimalnu pobedu u prvoj utakmici četvrtfinala 52. Kupa Srbije 2016/2017.

Mladi radnik je sinoć u Hali sportova KSC Požarevac pred kamerama RTS-a i direktnim prenosom savladao Crvenu zvezdu sa 3:2, po setovima 25:23, 21:25, 25:23, 14:25 i 15:11, posle 131 minuta igre.

Imali su domaći uspona i padova u igri, ali primetno je bilo samopouzdanje koje je davao blok a koji je savršeno funkcionisao kada je bilo najteže. Naročito je domaće zaljubljenike u odbojku obradovalo kako su se Požarevljani “vratili u igru“ posle osetnog vođstva u trećem setu u kome je Crvena zvezda vodila do pred sam kraj, kada su domaći prelomili i u njemu trijumfovali 25:23.

Međutim taj set ih je potpuno iscrpeo i dao mogućnost da u narednom, četvrtom, gosti vode sve vreme i rutinski ga dobiju sa 14:25.

Peti set je doneo uzbuđenja kakvo se od njega i očekuje, ali i sigurno igru Mladog radnika sa blokom koji je briljirao i minimalna pobeda pred revanš u Beogradu je izvojevana.

Već 26. decembra videće se da li je nakon dve uzastopne eliminacije iz Kupa Srbije od Crvene zvezde konačno došao trenutak da im se Požarevljani revanširaju.

KOMENTARIŠI