VEČERAS | KMF “Požarevac” sa Kragujevčanima

VEČERAS | KMF “Požarevac” sa Kragujevčanima

Danas su na programu poslednje dve utakmice 8. kola Druge futsal lige “Zapad“. U jednoj od njih Požarevac igra protiv KMF “Kragujevac 2011“ u nameri da pobedom ponovo zauzme drugo mesto na tabeli.

Požarevljani se trenutno nalaze na petoj poziciji ali bi se osvajanjem tri boda ponovo našli na drugom mestu koje garantuje opstanak u ligi. Podsećamo, nakon reorganizacije naredne sezone, ovogodišnje takmičenje samo prvoplasiranog šalje u elitni rang takmičenja, drugo i treće mesto zajedno sa ostalim ligama formira jedinstvenu Drugu ligu, a svi ostali idu u treći rang takmičenja. Tako da je prvenstveno cilj ove godine da se naredne igra “Druga liga“ a to garantuje druga i treća pozicija na tabeli ove godine.

Naravno, šanse za prvo mesto još uvek postoje a današnja druga utakmica ovog kola koju lider, valjevski “RB“ igra protiv ekipe “Olimp“ iz Vrnjačke Banje i njihov eventualni kiks, mogao bi da podgreje nade ljubitelja požarevačkog futsala.

Što se same utakmice tiče, sve osim pobede bilo bi razočarenje jer ekipa iz Kragujevca do sada nema bodova na svom saldu uz neslavnu statistiku od sedam utakmica i isto toliko poraza.

Ovo je prilika i da igrači iz Požarevca prebole prošlonedeljni remi u gostima koji je došao posle velikog vođstva.

Utakmica KMF “Požarevac“ – KMF “Kragujevac 2011“ igra se u ponedeljak, 28. novembra u Hali sportova u Požarevcu sa početkom u 19:30h. Ulaz je besplatan.

KOMENTARIŠI