Vikend fudbala u Požarevcu, preko 570 učesnika na turniru

Vikend fudbala u Požarevcu, preko 570 učesnika na turniru

Foto: Urban City // B.P.

Danas i sutra na Gradskom stadionu u Požarevcu održava se 2. Memorijalni turnir Milanče Rajković Bata. Ovaj turnir otvorio je gradonačelnik Saša Pavlović.

Foto: Urban City // B.P.

Na turniru učestvuje više od 40 ekipa iz 20 klubova.

Foto: Urban City // B.P.

“Mi kao predstavnici grada u kome se ovaj turnir odigrava više od atraktivnih susreta i lepih golova bi voleli da na kraju niko ne ode bez osmeha na licu. Kada je sama igra i fudbalska veština u pitanju, uveren sam da nam to svakako neće nedostajati. To garantuje renome klubova odakle dolazite, vaši treneri, ali i sam turnir.

SAŠA PAVLOVIĆ, Foto: Urban City // B.P.

“Činjenica da ćete se u naredna dva dana boriti na takmičenju koji nosi naziv velikog fudbalskog radnika i entuzijaste Milančeta Rajkovića Bate, jeste i Obaveza da pored elemenata fudbalske igre, pokažete i šta su vas u klubovima naučili i iz oblasti fer pleja i poštovanja protivnika. Kao gradonačelnik sam presrećan što su FK “Mladi radnik” i Sportski savez grada organizatori uspeli da okupe 47 ekipa iz 20 klubova Požarevca svrstanih u pet generacija. Podatak da će ovim terenom prodefilovati u dva dana 570 učesnika raduje i Požarevcu, ali i sporta uopšte svakog ljubitelja fudbala”, rekao je na otvaranju ovog turnira gradonačelnik Požarevca.

Foto: Urban City // B.P.

Zaslužnim pojedincima i ustanovama uručene su zahvalnice prilikom otvaranja turnira.

KOMENTARIŠI