Vinci kod Golupca: UJEO suprugu, dobio nanogicu

Vinci kod Golupca: UJEO suprugu, dobio nanogicu

Osnovni sud u Velikom Gradištu pravosnažno je osudio Branka Stojanovića (38) iz Vinaca kod Golupca na sedam meseci kućnog zatvora uz ekektronsko praćenje, zbog nasilja nad nevenčanom suprugom

Osnovni sud u Velikom Gradištu pravosnažno je osudio Branka Stojanovića (38) iz Vinaca kod Golupca na sedam meseci kućnog zatvora uz ekektronsko praćenje, zbog nasilja nad nevenčanom suprugom, pišu Novosti

Presuda je doneta na predlog Osnovnog javnog tužilaštva, prema prethodno sklopljenom sporazumu o priznavanju krivice osumnjičenog. Istom presudom njemu je izrečena jednogodišnja zabrana komuniciranja i prilaska oštećenoj, kao i obaveza plaćanja sudskih troškova u iznosu od 70.000 dinara. 

Osumnjičeni je uhapšen 28. novembra ove godine, po prijavi nevenčane supruge H.R, koja je živela sa njim sa svoje troje maloletne dece. Incident je izbio kada je osumnjičeni verbalno napao pastorku staru 16 godina, optužujući je da ništa ne radi, već sve vreme provodi na mobilnom telefonu. 

Tada se umešala njena majka, koja ga je odgurnula u želji da zaštiti ćerku. Međutim, on ju je tada ujeo za prste i dva puta snažno udario. Nakon hapšenja, njemu je određen pritvor, kako ne bi ponovio nasilje i kako ne bi uticao na svedoke. Dok je bio u pritvoru, njega je nevenčana supruga napustila i sa sobom odvela svoje troje dece.

KOMENTARIŠI