Vozili pod dejstvom alkohola, droge, bez vozačke dozvole, kao i sa isteklom...

Vozili pod dejstvom alkohola, droge, bez vozačke dozvole, kao i sa isteklom registarskom nalepnicom

Foto: MUP

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu tokom noći isklјučili su iz saobraćaja više vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, droge, bez vozačke dozvole, kao i sa isteklom registarskom nalepnicom.

Policija je na Zvezdari zaustavila dvadesetčetvorogodišnjeg vozača koji je upravlјao vozilom „reno klio“ pod dejstvom amfetamina  i alkohola.

Na teritoriji Voždovca, u Zaplanjskoj ulici, zaustavlјen je dvadesetjednogodišnji vozač koji je upravlјao vozilom bez vozačke dozvole one kategorije kojom upravlјa, a droga testom je utvrđeno da je pozitivan na kanabis.

U Novom Beogradu policija je zaustavila tridesetogodišnjeg vozača koji je upravlјao vozilom „pežo“, a droga testom je utvrđeno da je pozitivan na kanabis.

Takođe, u Novom Beogradu, zaustavlјeno je i vozilo „mazda“  kome  je  istekla registarska nalepnica, dok je droga testom kod tridesetjednogodišnjeg vozača utvrđeno da je bio pod dejstvom kanabisa.

Policija je u Ulici braće Jerković na Voždovcu, zaustavila dvadesetogodišnjeg vozača kod koga je droga testom utvrđeno prisustvo kanabisa u organizmu, kao i da upravlјa vozilom sa probnom dozvolom u vreme trajanja ograničenja.

Vozači su dovedeni u službene prostorije i biće sprovedeni kod sudije za prekršaje.

KOMENTARIŠI