Vozio bicikl pod dejstvom droge u Požarevcu, trojica se treznila u prostorijama...

Vozio bicikl pod dejstvom droge u Požarevcu, trojica se treznila u prostorijama policije

Foto: Urban City / B.P. // ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, tokom vikenda, zadržali su trojicu muškaraca koji su automobilima upravljali pod dejstvom alkohola, od kojih je jedan izazvao saobraćajnu nezgodu i jednog biciklistu koji je vozio pod uticajem psihoaktivnih supstanci.

Kako se sumnja, četrdesetdvogodišnji muškarac je u okolini Kučeva, vozeći automobil marke „kia sid“ sa 1,58 promila alkohola u organizmu, izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa puta i udario u betonsku ispust i drvo, usled čega su dve osobe zadobile lake telesne povrede.

Protiv osumnjičenog vozača (42), po nalogu nadležnog tužioca biće podneta krivična prijava zbog krivičnog dela ugrožavanje javnog saobraćaja.

Policija je u Velikom Gradištu isključila iz saobraćaja šezdesetogodišnjeg vozača „opel zafire“ i četrdesetjednogodišnjeg vozača „opel astre“ koji su automobilima upravljali sa 1,30 i 1,27 promila alkohola u organizmu.

Saobraćajna policija je u Požarevcu zaustavila četrdesetdvogodišnjeg vozača koji je biciklom upravljao pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Protiv svih vozača podnete su odgovarajuće prekršajne prijave.

KOMENTARIŠI