Vozite kao Klarkson, Hemond i Mej: Stiže The Grand Tour Game

Vozite kao Klarkson, Hemond i Mej: Stiže The Grand Tour Game

Na osnovu emisije The Grand Tour, nastale nakon popularne BBC-jeve emisije Top Gear, koja se emituje na Amazon platformi, in-house studio internet giganta je došao na ideju da ovu televizijsku formu pretvori u video igru

Na osnovu emisije The Grand Tour, nastale nakon popularne BBC-jeve emisije Top Gear, koja se emituje na Amazon platformi, in-house studio internet giganta je došao na ideju da ovu televizijsku formu pretvori u video igru.

Domaćini emisije Džeremi Klarkson, Ričard Hemond i Džejms Mej će dati svoje glasove u igri, a igra će biti objavljivana tokom treće sezone nedeljno – uz svaku epizodu.

“Ako ste oduvek želeli da pođete na put sa nama, to je najbliže što ćete ikada dobiti. Osim ako ne kidnapujete Džejmsa i ukradete njegovo lice”, rekao je Džeremi Klarkson.

The Grand Tour Game će osim poznatih lica i brojnih dogodovština ponuditi i co-op split screen za četiri igrača.

Postoje i power-upovi kao što su High Tea i More Horsepowers, koji služe da bi zadržali u raspoloženju TGT-a. Iako Amazon nije objavio datum objavljivanja igre, potvrđen je izlazak uz treću sezonu emisije.

“Ja živim u prirodi, tako da sam iskreno impresioniran bilo čim što radi na struju”, izjavio je Ričard Hemond, dodavši, “ali moram priznati da je ova igra posebno briljantna, pogotovo ekran za četiri igrača!”

KOMENTARIŠI