Vrag odneo šalu! Preletačević drugi, odmah iza Vučića

Vrag odneo šalu! Preletačević drugi, odmah iza Vučića

Procenjuje se da veliki trend rasta popularnosti Belog može da se pretvori u podršku od čak 10 do 13 odsto.

Rejting Ljubiše Preletačevića Belog, izmišljenog lika u predsedničkoj trci, izazvao je pravu pometnju u izbornim štabovima rivala iz redova opozicije! Kandidati su juče dobili najnovija istraživanja javnog mnjenja, po kojima se Preletačević probio na drugo mesto, iza Aleksandra Vučića.

Prema tim rezultatima, ispod Preletačevića, to jest Luke Maksimovića (26), nalazi se Vuk Jeremić, zatim Saša Janković, pa Vojislav Šešelj, a daleko ispod su ostali kandidati.

Vrag odneo šalu

Istraživači javnog mnjenja s kojima smo juče razgovarali procenjuju da neverovatan trend rasta Preletačevićeve popularnosti može da se pretvori u podršku od čak 10 do 13 odsto.
– Juče su svi bili u šoku kad su videli da je vrag odneo šalu i da je Preletačević bukvalno niotkuda izbio na drugu poziciju. Najveća pometnja nastala je u štabovima Vuka Jeremića i Saše Jankovića, jer je sada Beli bliži drugom krugu, a ne oni – otkriva naš izvor.

Urednik NSPM Đorđe Vukadinović uveren je da Preletačević može da napravi darmar.
– Naša istraživanja ga trenutno mere na više od šest odsto. Ako se ovim tempom nastavi rast, Preletačević može da napravi ozbiljan rusvaj na izborima – ocenjuje Vukadinović.

Impozantan rezultat

Sličnu procenu dao je i izvršni direktor agencije „Faktor plus“ Vladimir Pejić, koji kaže da Beli može da osvoji od pet do deset odsto glasova.

KOMENTARIŠI