VREMENSKA PROGNOZA: Proleće sve do srede

VREMENSKA PROGNOZA: Proleće sve do srede

Foto: URBAN CITY

Lepo vreme nastaviće se i za vikend! Meteorolozi za subotu najavljuju tokom dana sunčano i tolo vreme. Ujutru će biti sveže, prohladno, sa kratkotrajnom maglom ponegde. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura biće od jedan do 12 stepena ujutru, a tokom dana najviša dnevna od 22 do 27 stepeni celzijusa.

I u nedelju posle svežeg jutra, ponegde maglovitog, sa temperaturom od jedan do 12 celzijusa, sledi još jedan sunčan i topao dan, sa slabim i promenljivim vetrom. Najviše temperature biće od 22 do 26 celzijusa.

Prvi dan iduće sedmice počinje sveže, ponegde s kratkotrajnom maglom, a nastavlja se sunčano i toplo sa slabim vetrom. Najniže, jutarnje temperature biće od dva do 10 celzijusa, a najviše dnevne, ponovo prolećne, od 21 do 24 stepeni.

Slično će biti i u utorak. Ujutru sveže, ponegde sa maglom, a preko dana prijatno, toplo, sunčano. Posle podne u severnim krajevima, a uveče i u zapadnim predelima meteorolozi najavljuju naoblačenje mestimično sa kišom. U većem delu dana duvaće slab, promenljiv vetar, a posle podne i uveče severozapadni, a u severnim krajevima će biti i jači. Najniža temperatura biće od tri do 11 celzijusa, a najviša od 16 na severu do 22 stepena na jugu i jugoistoku.

U sredu i četvrtak i u ostalim krajevima biće osetno svežije vreme, mestimično sa kišom, a zatim do 3. novembra biće promenljivo, ponegde sa kišom.

KOMENTARIŠI