Kompanija Telekom Srbija postavila je prvo „Drvo interneta“, u Požarevcu –  otvorenu zonu bežičnog interneta. Projekat „Drvo interneta“ ima za cilj da se na javnim prostorima u gradovima širom Srbije, građanima omogući besplatan pristup internetu bežičnim putem.

Wi-Fi Hotspot - Besplatan bežični internet u PARKU! NE RADI INTERNET! 1Ova pristupna tačka interneta ima mogućnost i punjenja vašeg uređaja, s tim da kod sebe morate da imate USB kabl, jer se na “Wi-fi drvetu” nalazi samo USB ulaz koji je zaštićen od prodiranja vlage, ali nažalost nije osvetljen.

Wi-Fi Hotspot - Besplatan bežični internet u PARKU! NE RADI INTERNET! 2Prilikom slikanja (12.10h) još uvek je trajalo podešavnje ove pristupne tačke i rečeno nam je da za sada samo služi kao ulično svetlo i da još uvek nije povezano. Proverili smo još jednom oko 16.30h sa dva uređaja, ali nažalost za sada još uvek služi za ukras.

Wi-Fi Hotspot - Besplatan bežični internet u PARKU! NE RADI INTERNET! 3Nadamo se da će već sutra, što ćemo proveriti, ova Wi-Fi pristupna tačka biti povezana, tako da građani mogu besplatno bežičnim putem pristupiti internetu i to naravno potpuno besplatno.

img-20161220-wa0000

KOMENTARIŠI