Grupa Van Gogh ove godine slavi 30 godina postojanja i poslednji koncert u 2016. biće u Požarevcu na Trgu oslobođenja za doček 2017. godine.

Danas je u sali 110 Gradskog zdanja u 13 časova održana konferencija za medije na kojoj se prvo obratio gradonačelnik grada Požarevca Bane Spasović, koji je pre obraćanja frontmena grupe Van Gogh između ostalog rekao:

“Poznato vam je da samo mi promenili pristup organizaciji raznih manifestacija u gradu Požarevcu ovih nekoliko meseci i trudimo se naravno da svaka manifestacija pa i doček Nove godine bude na vrhunskom i najboljem mogućem nivou pre svega za naše Požarevljane.”

Gradonačelnik je pozvao sve građane da 2017. godinu dočekaju u svom gradu – Požarevcu uz grupu Van Gogh i da je ovo jedinstvena prilika da se za doček Nove godine ostane u svom gradu koji će 31.12. pružiti najbolje novogodišnje izdanje do sada.

“Velika mi je čast i zadovoljstvo da sam u Požarevcu kao i ostali predstavnici grupe Van Gogh. Drago nam je da ćemo 31. decembar – Novu godinu dočekati sa Požarevljanima. Ovo nije floskula, ovo nije laskanje, Požarevac je grad koji zaslužuje puno, ja sam jedan od onih je zagovornik da ne sme da bude bahaćenja, ja sam jedna od onih koji živi od muzike, grupa Van Gogh ove godine slavi 30 godina. Niko ne sme da se bahati novcem građana. Iako je u pitanju doček Nove godine, predstojeći koncert neće se razlikovati ni od jednog koncerta, a pre svega mislim na novac i da građani mora da znaju gde novac odlazi” – rekao je Đule, frontmen grupe Van Gogh za sam početak najave koncerta u Požarevcu.

Pripremili smo za vas celu konferenciju za medije koju možete pogledati ispod:

KOMENTARIŠI