Zaplenjeno više od kilogram različitih vrsta narkotika

Zaplenjeno više od kilogram različitih vrsta narkotika

Foto: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, u tri odvojene akcije, zaplenili su više od kilogram različitih vrsta narkotika i uhapsili šest osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.

Policija je pretresom stana u kojem su neprijavlјeno boravili P.T. (1987) i N.J. (1971) pronašla oko 150 grama kokaina, 500 grama marihuane i oko 1.100 tableta MDMA. U drugoj akciji uhapšena je J.T.M. (1995) nakon što su policijski službenici u stanu u kojem je neprijavlјeno boravila zaplenili oko 110 grama heroina, kao i 70 metaka, pa će protiv nje biti podneta krivična prijava i zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Takođe, uhapšeni su i O.B. (2003), A.Z. (1998) i S.S. (1989) kod kojih je pronađeno oko 250 grama kokaina, 40 grama marihuane, vagica za precizno merenje, veća količina novca, kao i pištolј i 24 metka, zbog čega se terete i za krivično delo nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. O. B., A. Z., S. S. i J.T.M. određen je pritvor do 30 dana, dok će P.T. i N.J., uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

KOMENTARIŠI