Bilo bi nezahvalno reći da se koncert Zdravka Čolića održao samo na Trgu oslobođenja, jer Požarevac u skorijoj istoriji ne pamti ovoliku posetu na nekom dešavanju. Publike je bilo bukvalno svuda, kod same bine gde su se okupile takozvane važne osobe (VIP), kao i mediji, do Tabačke čaršije, ali i deo Trga Radomira Vujovića.

Požarevac je u petak, 1. septembra bio ispunjen do krajnjih granica kapaciteta, počevši od 18 časova, kada je organizovano i svečano otvaranje 54. Ljubičevskih konjičkih igara, o tome možete pročitati opširnije OVDE.

 

Foto: Urban City

Od 21 sat na spektakularnoj, za sada najvećoj, ali i tehnički gledano najsavremenijoj bini koja je bila slična onoj po veličini na Dance areni na EXIT festivalu (SKY Music produkcija) u Požarevcu je nastupio bend Baba Kai.Posle njihovog odličnog nastupa dodeljeno je i priznanje ovogodišnjem počasnom vitezu Ljubičevskih igara Jovanu Simiću, što takođe opširnije možete pročitati OVDE.

 

https://www.youtube.com/watch?v=HakUPKF9tio&feature=youtu.be

Jovan se ovom prilikom zahvalio organizatorima i publici, a titulu počasnog viteza dodelio mu je gradonačelnik Požarevca Bane Spasović.

Foto: Urban City

Potom je na binu izašao Zdravko Čolić koji je u nešto više od 3h nastupa otpevao najveće hitove iz bogate karijere, a Požarevljani i brojni gosti našeg grada uživali su i pevali najveće hitove.

Na sredini nastupa, Čolu je zamenio Dragoljub Đuričić & The Balkan Avalanches koji su dodatno zagrejali atmosferu u Požarevcu.

Foto: Urban City
Foto: Urban City
Foto: Urban City
Foto: Urban City
Foto: Urban City
Foto: Urban City
Foto: Urban City
Foto: Urban City

 

 

KOMENTARIŠI