Željko Vasić nastupa u okviru programa 55. LjKI

Željko Vasić nastupa u okviru programa 55. LjKI

Željko Vasić je na svojoj zvaničnoj facebook stranici objavio nastupe za avgust, a među njima je i nastup u Požarevcu, koji je zakazan za sredu 29. avgust, a tačna satnica biće saopštena naknadno

Kao što smo već objavili u utorak, posle svečanog defilea 55. LjKI, očekuje nas koncert Željka Joksimovića.

Željko Vasić je na svojoj zvaničnoj facebook stranici objavio nastupe za avgust, a među njima je i nastup u Požarevcu, koji je zakazan za sredu 29. avgust, a tačna satnica biće saopštena naknadno.

Zavničan logo 55. LjKI

Željko Vasić je debitovao na domaćoj muzičkoj sceni 2000. godine na festivalu Sunčane skale pesmom “Žena kao ti”.

2003. godine Željko ponovo nastupa na pomenutom festivalu numerom “Pratiš me u stopu” i osvaja treće mesto. Već sledeće godine izdavačka kuća BK Sound objavljuje njegov prvi studijski album, maxi singl INTRO sa 4 pesme koji je prodat u više hiljada primeraka.

Potvrdu svoje popularnosti i kvaliteta Željko Vasić je za album INTRO dobio već naredne 2005. godine kada je na BEOVIZIJI nagrađen za najbolje debitantsko izdanje. Usledile su i brojne nagrade i priznanja najeminentnijih domaćih televizijskih i radio stanica.

Nakon nekoliko meseci studijskog rada, krajem 2006. godine Željko Vasić je objavio novi singl SAMO MOJA, pesmu koja je kao naslovna numera najavila njegov drugi studijski, ali i prvi standardni album. Album se u prodaji pojavio u junu 2008. godine za izdavačku kuću Goraton. Sa aktuelnog CD-a Željko je publici predstavio čak 5 video klipova (Samo moja, Kad si s njim, Ne trebaš mi, Sva od sna, Ne verujem ja).

Krajem godine stigla je i definitivna potvrda kvaliteta Željka Vasića, koji je zahvaljujući jednom od najprodavanijih izdanja u 2008. poneo titulu Pop pevača godine na Radijskom festivalu. Na manifestaciji Beogradski pobednik, održanoj u februaru mesecu, Željko Vasić je osvojio nagradu za najboljeg pop pevača i najbolji pop album u protekloj godini.

Dok su se nizale nagrade, koncerti i uspesi, Željko je istovremeno i vredno radio na novim pesama koje su ostavile veliki trag u srpskoj pop muzici.

U maju 2016. izdavačka kuća Pop music objavila je album “Nema dalje” i DVD sa koncerta Željka Vasića iz Sava Centra.

KOMENTARIŠI