Zimska služba na teritoriji opštine Žagubica spremna za sezonu /VIDEO/

Zimska služba na teritoriji opštine Žagubica spremna za sezonu /VIDEO/

Po odluci Opštinskog veća opštine Žagubica zimsko održavanje lokalnih puteva i ulica na teritoriji opštine Žagubica povereno je opštinskom Komunalnom preduzeću „Belosavac“.

Po rečima direktora Javnog preduzeća za planiranje i upravljanje projektima, Milana Simića, intenzivnije aktivnosti na zimskom održavanju, počele su sa prvim snegom početkom decembra meseca i sprovodiće se dok god se za to ukaže potreba:

„Od materijala imamo spremno 390 tona rizle i 15 tona soli, od čega je 5 tona u džakovima, a ostatak u džambo vrećama. Smatram da smo spremno dočekali predstojeću zimsku sezonu. U toku je raspodela materjala, tačnije soli, za mesne zajednice i ustanove na teritoriji opštine, dok je oko 55 tona rizle odveženo na uspone, krajem prošlog meseca“, istakao je Simić.

Zimska služba opštine Žagubica u saradnji sa Preduzećem za puteve „Štrabag“ Zaječar, koje održava regionalne putne pravce, reagovaće pravovremeno u svakom trenutku, tako da će upravljači  vozilima  i ove zimske sezone imati adekvatne uslove za vožnju.

KOMENTARIŠI