ŽUTI METEOALARM: Oblačno, svežije i sparno sa pljuskovima i grmljavinom, moguće nepogode...

ŽUTI METEOALARM: Oblačno, svežije i sparno sa pljuskovima i grmljavinom, moguće nepogode na širem području Požarevca

U Požarevcu u sredu promenljivo oblačno i svežije, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom

Foto: Urban City

U Srbiji u sredu promenljivo oblačno i svežije, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske oluje sa gradom i olujnim vetrom. Na krajnjem istoku biće suvo i uglavnom sunčano. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Biće sparno. Minimalna temperatura od 16 do 22°C, maksimalna dnevna od 24°C na jugu do 31°C na severu i istoku Srbije.

U Požarevcu u sredu promenljivo oblačno i svežije, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Na širem području grada očekuju se i grmljavinske oluje sa gradom i olujnim vetrom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Biće sparno. Minimalna temperatura 21°C, maksimalna dnevna 29°C.

U Srbiji četvrtak i petak promenljivo oblačno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde će biti uslova i za kratkotrajne grmljavisnke oluje. Na severu i istoku biće suvo i sa sunčanim intervalima. Maksimalna temperatura kretaće se od 28 do 32°C. Za vikend na severu sunčano i toplo, dok se u južnim i centralnim predelima očekuje promenljivo oblačno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 26°C na jugu do 32°C na severu Srbije.

U Požarevcu narednih dana uglavnom sunčano i toplo, u četvrtak i petak povremeno uz oblačnost. Maksimalna temperatura kretaće se od 30 do 32°C.

KOMENTARIŠI