Istovremeno su objavili i da na albumu gostuje trenutno najtraženija evropska zvezda i hedlajner ovogodišnjeg EXIT festivala, Rag’n’Bone Man, a plod te saradnje je upravo objavljena numera “The Apprentice”. Ova pesma je uvrštena kao bonus na deluks izdanju albuma, koji se slično zove kao i megahit Rag’n’Bone Mana – “Humanz”.

Gorillaz – The Apprentice (Official Audio): 

Rag’n’Bone peva vodeći vokal u pesmi koja je kombinacija njegovog muzičkog stila i dobro prepoznatljive muzike koju prave Gorillaz. Još uvek se ne zna da li planiraju zajedničke nastupe jer je raspored Rag’n’Bone Mana itekako popunjen. On trenutno na Ostrvu ima niz koncerata a preko leta će nastupati na najvećim muzičkim festivalima po Evropi uključujući i Exit gde će u nedelju 9. jula zatvoriti festival.

Rag’n’Bone Man – Human:

Prodaja ulaznica za ovogodišnji EXIT, već je premašila brojku iz ovog istog perioda prošle, rekordne godine, a već nakon praznika, u petak, 5. maja fanovima stiže omiljena “4+1” akcija u kojoj društvo uz četiri kupljene, petu ulaznicu dobija na poklon! Ulaznice za EXIT prodaju se po novoj promo ceni od 6.990 dinara, što je ušteda od 50% u odnosu na finalnu cenu. U Srbiji se prodaju u mreži Gigstix.com i u svim knjižarama Vulkan, te putem sajta www.exitfest.org.

 

KOMENTARIŠI