Zvezdu Exita zvali da snimi novi veliki hit za grupu Gorillaz

Zvezdu Exita zvali da snimi novi veliki hit za grupu Gorillaz

Popularna grupa Gorillaz, prevođena Damonom Albarnom, kojeg smo slušali na Exitu 2014. godine, danas je objavila svoj dugo očekivani, povratnički album!

Istovremeno su objavili i da na albumu gostuje trenutno najtraženija evropska zvezda i hedlajner ovogodišnjeg EXIT festivala, Rag’n’Bone Man, a plod te saradnje je upravo objavljena numera “The Apprentice”. Ova pesma je uvrštena kao bonus na deluks izdanju albuma, koji se slično zove kao i megahit Rag’n’Bone Mana – “Humanz”.

Gorillaz – The Apprentice (Official Audio): 

Rag’n’Bone peva vodeći vokal u pesmi koja je kombinacija njegovog muzičkog stila i dobro prepoznatljive muzike koju prave Gorillaz. Još uvek se ne zna da li planiraju zajedničke nastupe jer je raspored Rag’n’Bone Mana itekako popunjen. On trenutno na Ostrvu ima niz koncerata a preko leta će nastupati na najvećim muzičkim festivalima po Evropi uključujući i Exit gde će u nedelju 9. jula zatvoriti festival.

Rag’n’Bone Man – Human:

Prodaja ulaznica za ovogodišnji EXIT, već je premašila brojku iz ovog istog perioda prošle, rekordne godine, a već nakon praznika, u petak, 5. maja fanovima stiže omiljena “4+1” akcija u kojoj društvo uz četiri kupljene, petu ulaznicu dobija na poklon! Ulaznice za EXIT prodaju se po novoj promo ceni od 6.990 dinara, što je ušteda od 50% u odnosu na finalnu cenu. U Srbiji se prodaju u mreži Gigstix.com i u svim knjižarama Vulkan, te putem sajta www.exitfest.org.

 

KOMENTARIŠI