Angel Warriorsi slomili otpor Pastuva iz Požarevca

Angel Warriorsi slomili otpor Pastuva iz Požarevca

Angel Warriorsi iz Čačka pobedili su na gostovanju u Požarevcu ekipu Pastuva sa 30 : 9 u 4. kolu Druge lige Srbije.

Dve ekipe igrale su ujednačeno do poluvremena, a Čačani su konačno slomili otpor domaćina u trećoj četvrtini, kada se i povredio kvoterbek požarevačke ekipe Aron Fiver. Nakon što je sjajni raning-bek Nebojša Protić trčanjem od 55 jardi postavio rezultat na 23 : 6 i svoj tim uveo u mirnu završnicu, pobednik je već bio izvestan.

Bez pravog lidera u napadu Pastuvi nisu mogli više. Dva pogotka na njihovom kontu pripisuju se Đorđu Markoviću koji je poentirao jednim trčanjem i jednim fild-golom.

Na drugoj strani, Ratnike je do pobede predvodio Dušan Ilić koji je dva puta utrčao u end-zonu a jednom bacio pas za tačdaun Jovanu Pavloviću.

Defanzivni koordinator Pastuva Nebojša Kartalija ocenio je da ovo bila zaslužena pobeda ekipe iz Čačka.

– Mi smo se držali dok smo imali snage, do povrede našeg import igrača na početku 2. poluvremena. Sledeće što nas čeka je još jedan težak meč protiv Jagodine i nadamo se da će nam se do tada što više igrača oporaviti – izjavio je Kartalija.

Čačani u 5. kolu igraju protiv ekipe Golden Bears, ali pre toga, za dva vikenda, čeka ih zaostali meč 2. kola protiv novosadske ekipe Wild Dogs.

Pastuvi poslednji meč sezone igraju u Jagodini.

Mesto: Požarevac, Gradski stadion
Datum i vreme: 21. maj, 17.00 h
Sudije: M. Kosi (R), N. Sotirov (U), D. Mihajlov (HL), D. Jakšić (LJ), A. Ereš (BJ)

KOMENTARIŠI