BALONIJADA: Mališani iz požarevačkih vrtića se puštanjem balona oprostili od predškolske ustanove

BALONIJADA: Mališani iz požarevačkih vrtića se puštanjem balona oprostili od predškolske ustanove

Foto: Urban City

Predškolska ustanova „Ljubica Vrebalov“ u četvrtak 6. juna 2019. godine organizovala je tradicionalni ispraćaj predškolaca – popularnu Balonijadu.

Foto: Grad Požarevac

Program je obuhvatao 13 dečijih numera uz koje je preko 500 mališana zaplesalo na stadionu malih sportova kraj Sporstkog centra Požarevac.

Foto: Grad Požarevac

Bojan Ilić, predsednik Skupštine grada Požarevca, poručio je budućim prvacima da pamte vaspitačice, jer su se one godinama trudile da njima bude lepo u vrtiću i da nastave da budu najbolji građani Požarevca. Mališanima je poželeo ispred Grada Požarevca puno sreće zdravlja i ljubavi tokom školovanja, roditeljima što manje brige a vaspitačima nove generacije koje će učiti da budu dobri ljudi.

Tanja Lončar, direktorka ustanove je rekla da su ispunili zajednički cilj vaspitača i mališana a to je da spremni krenu u školu:

“Školujemo se ceo život, a škola je naša priprema za budućnost. U školama će mališani upoznati nove drugare a u najlepšem sećanju će ostati prva drugarstva iz vrtića. Želim da ostanete ono što jeste i da postanete ono što želite da budete, a roditeljima želim uspeha i strpljenja u školovanju svoje dece i da ostvare dobru saradnju sa obrazovnim ustanvama.”, zaključila je Lončar.

KOMENTARIŠI