PODELI

Zavirite u @bigbigblogsale i pronađite sebi idealnu kombinaciju za sve prilike. Imamo različite brojeve i ,,dress codove” renomiranih brendova po vrlo povoljnim cenama. Stvari su potpuno nove ili dobro očuvane.

Raznovrsnost brojeva, od retro do najaktuelnijih modela!

Koliko puta nam se dogodilo da kupimo nesto, ostavimo s etiketom u plakaru i prosto nikada ne obučemo? Zato je bolje, prodati i omoguciti nekom da po čak 50-80% manjem iznosu kupi sebi potpuno novu stvar, koja svakako nikad nije ni obučena.

Benefiti kupovine u second hand radnjama su i u tome sto često naletimo na dizajnerski, nekada limitirani, sasvim unikatni komad i time stvorimo svoj pečat, i prosto iskočimo iz uniformisanosti.

 

Prednost je i u tome što je takva garderoba često kvalitetnija od robe koja je komercijalizovana i u toliko masovnoj proizvodnji često i škart.

Desi li vam se nekada da naletite na ogromne popuste, ali komad garderobe prosto ne kupite jer je od količine probanja vec gotovo uništen, rašiven, često isflekan, puderom, karminom?

 

Sva garderoba je detaljno pregledana ukoliko je s etiketom, a ako ne, odneta je prethodno na hemijsko čiscenje ili je prosto oprana i spremna za oblačenje.

KOMENTARIŠI