Big Big Blog Sale, nešto sasvim novo, obucite se od glave do...

Big Big Blog Sale, nešto sasvim novo, obucite se od glave do pete za minimalno novca!

Zavirite u @bigbigblogsale i pronađite sebi idealnu kombinaciju za sve prilike. Imamo različite brojeve i ,,dress codove” renomiranih brendova po vrlo povoljnim cenama. Stvari su potpuno nove ili dobro očuvane.

https://www.instagram.com/p/B4dXSb5JKeJ/?igshid=90vtfdriml8s

Raznovrsnost brojeva, od retro do najaktuelnijih modela!

https://www.instagram.com/p/B4Xp6oQJIKD/?igshid=17k1tnj7ro7wy

Koliko puta nam se dogodilo da kupimo nesto, ostavimo s etiketom u plakaru i prosto nikada ne obučemo? Zato je bolje, prodati i omoguciti nekom da po čak 50-80% manjem iznosu kupi sebi potpuno novu stvar, koja svakako nikad nije ni obučena.

Benefiti kupovine u second hand radnjama su i u tome sto često naletimo na dizajnerski, nekada limitirani, sasvim unikatni komad i time stvorimo svoj pečat, i prosto iskočimo iz uniformisanosti.

https://www.instagram.com/p/B4NNwlbpheM/?igshid=gz3c91noo14s

 

Prednost je i u tome što je takva garderoba često kvalitetnija od robe koja je komercijalizovana i u toliko masovnoj proizvodnji često i škart.

Desi li vam se nekada da naletite na ogromne popuste, ali komad garderobe prosto ne kupite jer je od količine probanja vec gotovo uništen, rašiven, često isflekan, puderom, karminom?

https://www.instagram.com/p/B22A5pcodN3/?igshid=1usx7wbblvfrx

 

Sva garderoba je detaljno pregledana ukoliko je s etiketom, a ako ne, odneta je prethodno na hemijsko čiscenje ili je prosto oprana i spremna za oblačenje.

KOMENTARIŠI